Skapa din egen offert för en hemsida

Här och nu kan du få en uppfattning om vad priset skulle bli för din nya hemsida genom att fylla i detta formulär.

Vi på Interwebsite bygger alla våra hemsidor i WordPress med sidobyggaren Elementor PRO. Licensen för Elementor PRO ingår alltid i våra priser. Här i detta formulär kan du även anpassa dina behov och önskemål till en skräddarsydd hemsida. Exempelvis storlek på hemsidan, olika funktioner såsom bokningssystem eller priskalkylator, samt även tid för att färdigställa sidan. Dessutom om du behöver hjälp med innehållet på sidan.

När du har fyllt i formuläret skickas en PDF till din mejl, med specifika priser för varje svar i formuläret som du fyllt i. Dessutom kommer du att se totalpriset för din nya hemsida.

Har du domän och webbhotell till din webbsida?

För att din webbsida ska kunna fungera behöver din hemsida ha ett registrerat domännamn. Domännamnet är själva adressen till din webbplats och webbhotellet är själva platsen där din webbsida kommer att lagras. De webbhotell som vi rekommenderar i dagsläget är one.com eller loopia.se. Om du inte har ett domännamn kan du registrera ett hos en domännamnsregistrator vanligtvis på ett webbhotell.

Exempel av webbhotell
Simply   Miss Hosting   Inleed   One.com   Loopia   Oderland   Egensajt    Svenskadomaner   Ballou   Fsdata   Websupport/Binero  

Hur många undersidor behöver din hemsida?


Din hemsida ska ge dina besökare den information de vill ha på ett strukturerat och användarvänligt sätt. Därför behöver din hemsida vara strukturerad på ett sådant sätt, så det är lätt att hitta informationen. Vanligast är att man lägger informationen på olika undersidor såsom tjänster, om oss och kontakt. Om du inte har inte har så mycket information som ska in på hemsidan så rekommenderar vi en one page, alltså en sida där all information står och är strukturerad i sidhuvudet.

Vi förverkligar dina idéer och dina behov

För det behöver vi lite mer information av dig. Med vår erfarenhet av att bygga hemsidor hjälper vi dig att få en riktigt snygg och användarvänlig hemsida för just dina behov.

Återkoppling en viktig del i färdigställandet av hemsidan

Det pris som du betalar för hemsidan är byggt på det antal timmar som är beräknat för din typ av hemsida. En viktig del i hur många timmar som det kommer att krävas är just återkopplingen. Hur mycket tid som går till själva återkopplingen och att göra de ändringar som ni önskar är därför också en prisfråga. Om du har datorvana och kan återkoppla i ett mejl via skärmdumpar så blir det ett lägre pris, jämförelsevis om du inte är så datorvan och kommer att återkoppla i flera olika mejl.

Tid för arbete med hemsidan

Tid för arbete med hemsidan bygger på ett samarbete med dig som kund. Hur snabbt du kan leverera innehåll till hemsidan och hur snabbt du kan återkoppla blir därför också en prisfråga.
Vad för funktioner behöver din hemsida

Du kan markera flera olika alternativ

Har du behov av ett serviceavtal

När din hemsida är färdigställd, kommer du att äga din hemsida helt och hållet själv och du kommer att ha möjlighet att ändra eller uppdatera hemsidan. Men om du skulle behöva hjälp av oss med att uppdatera och göra ändringar på hemsidan kan du teckna ett serviceavtal med en timmas ändring per månad och övriga uppdateringar.

SEO optimering per månad

Detta innebär att vi arbetar varje månad med att få din hemsida så högt upp som möjligt på Google med 15 olika sökord anpassat till din verksamhet.

Skicka in och få offert med ett pris