0 +

Hemsidor skapade till kunder
Hemsidorna är skapade enligt kundens önskemål.
Alla hemsidor anpassas helt till kundens verksamhet.

Digital Närvaro för Bilhandlare

I den dynamiska världen av bilförsäljning är en imponerande digital närvaro avgörande. Det är här vårt team kommer in i bilden genom att leverera skräddarsydda och effektiva hemsidor för bilhandlare. Vi har haft förmånen att samarbeta med många bilhandlare och hjälpa dem att öka sin synlighet online och expandera sin verksamhet.

Visa upp Er Fordonsflotta: En bilhandels hemsida måste vara mer än bara en digital broschyr. Vi skapar webbplatser som låter er visa upp er fordonsflotta på ett lockande och informativt sätt. Genom att inkludera detaljerad information, högupplösta bilder och till och med virtuella rundturer kan vi göra det möjligt för era potentiella kunder att utforska era bilar som om de vore på plats.

Sök- och Filterfunktioner: För att göra det enklare för kunderna att hitta den perfekta bilen integrerar vi kraftfulla sök- och filterfunktioner. Detta gör det möjligt för besökarna att snabbt hitta fordon som matchar deras specifika kriterier, vilket ökar chansen för konverteringar.

Responsiv Design: I en värld där användare surfar på webben från en mängd olika enheter är det viktigt att ha en responsiv design. Våra hemsidor är optimerade för att fungera smidigt och se bra ut på datorer, smartphones och surfplattor.

Integrationer: Vi kan integrera er webbplats med andra viktiga system som exempelvis kundhanteringsverktyg och bokningssystem, vilket gör det enkelt att hantera era försäljningsaktiviteter.

SEO-optimering: Att synas i sökresultaten är avgörande för att dra in trafik och kunder. Vi implementerar de senaste sökmotoroptimeringsstrategierna för att öka er synlighet och konkurrenskraft på nätet.

Kundsupport och Utbildning: Vi erbjuder kontinuerlig support och utbildning för att se till att ni är bekväma med att hantera er hemsida. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för er att uppdatera information, lägga till nya bilar och hantera er digitala närvaro.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och mål. Oavsett om ni är en småskalig bilhandlare eller en större aktör på marknaden, hjälper vi er att skapa en effektiv digital plattform som hjälper er att sticka ut och attrahera fler kunder till er fordonsflotta.