Hur ändrar vi texter på din hemsida

Vi tar fram ett förslag på en ny hemsida till kunden med texter utaget från kundens gamla hemsida eller från texter kunden inkommit med från början.
Vi försöker då att få texten anpassat in på hemsidan igenom att tex fördela texten i olika stycken anpassat för kundens verksamhet.

Antingen så skriver vi till texter eller så låter vi AI ”Artificiell intelligens” Ta ut texter från texten kunden inkommit med eller från korta meningar som AI förlänger till längre texter.

När vi känner att vi tagit fram tillräckligt text och fått fram ett förslag på hemsidan så skickar vi kunden adressen till den nya hemsidan och text dokument med all text som ligger på hemsidan.

Där efter ser kunden förslaget på hemsidan samtidigt som dom har möjlighet att ändra i texten i text dokumenten.

  • Det är då viktigt att kunden markerar det som dom själva ändrar i text dokumentet eller tarbort i text dokumentet tydligt så vi vet exakt vart vi skall ändra texten på hemsidan.
    Det också viktigt att kunden ser igenom texten efter felstavningar eller tex rätta telefon nummer eller mail adresser för detta kommer vara den textet som hemsidan kommer publiceras med.
  • Det är också väldigt viktigt att kunden inte skriver några kommentarer i texten bara ren text som skall in på hemsidan i dokumentet.

Att gå in efteråt och ändra texten själv för kunden är inga problem alls. Men att kunden ber oss ändra texten efteråt utan dokumentet som underlag kan bli väldigt tidkrävande och mycket missförstånd i mellan.

Därför är det väldigt viktigt att kunden ser igenom dokumentet till 100% innan dom säger att dom är klara med texten. Om kunden vill att det står rätt text på hemsidan.

Exempel på före och efter på redigerad text:

Screenshot guide normal1 Interwebsite Webbyrå Screenshot guide redigerat Interwebsite Webbyrå

 

Videoguide för att ändra text på hemsidan: