interwebsite logga vit

Serviceavtal till din hemsida
Fokusera på ditt förtetag istället för hemsidan

Våra service avtal

Med våra serviceavtal kan du lägga bekymren kring din webbplats bakom dig och istället fokusera på att driva ditt företag framåt. Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal som täcker allt från regelbundna uppdateringar till snabb och pålitlig support när du behöver det som mest.

Oavsett om du driver en liten startup eller ett etablerat företag har vi ett avtal som passar dina behov och budget. Med vår expertis och dedikation kan du vara säker på att din webbplats är i goda händer, vilket ger dig trygghet och frihet att fokusera på det som verkligen betyder mest för dig och ditt företag. Låt oss ta hand om tekniken så att du kan fortsätta att göra det du gör bäst – att växa och utvecklas online. Välkommen till Interwebsite Serviceavtal, där din webbplats är vår prioritet.

Serviceavtal BAS
Webbhotell + Uppdatering Paket

Med vårt Webbhotell + Uppdatering Paket kan du vara säker på att din hemsida är i säkra händer. Vi tar hand om all teknisk infrastruktur och ser till att din webbplats är felfri och uppdaterad för en smidig användarupplevelse.

Pris: 1995:- + moms per år

Vad ingår

Serviceavtal PRO
Webbhotell + Uppdatering + Redigering Paket

Vårt Webbhotell + Uppdatering + Redigering Paket är perfekt för dig som vill ha fullständig kontroll över din webbplats utan att behöva oroa dig för tekniska detaljer. Utöver alla fördelar med vårt standardpaket erbjuder vi också möjligheten att göra ändringar och redigeringar på din webbplats en timme varje månad efter dina önskemål.

Pris: 8995:- + moms per år

Vad ingår