interwebsite logga vit
happy freelancer with tablet laptop computer coffee shop scaled Interwebsite Webbyrå

VEM VINNER FIGHTEN PÅ GOOGLE?
den som har bäst seo optimering!
Detta ger ökad lönsamhet!

9/10 pers

Använder Google
Innan de genomför
Ett köp!

58 procent

av alla klick görs på
sökresultaten som ligger
topp 3 på Google.

Därför behöver ni synas!

Bara i Sverige görs det mer än 55 miljoner Googlingar varje dag!

Många av dessa sökningar är personer som letar efter produkter och tjänster. För att nå ut med information om ditt företag är det därför livsviktigt att du syns när någon ”Googlar”.

Google är Sveriges största köp och marknadskanal och för många företag är detta redan deras främsta investering.

En bra fråga att ställa sig, Hur många gånger har jag använt Google för att hitta något?

Troligtvis så söker du på ett sökord eller sökfras på Google och klickar på någon av toppresultaten.

Det är där vi vill att ni ska vara och fånga upp dessa besökare!

Gratis sökordsanalys

INTERWEBSITE
VI TROR PÅ SAMARBETEN

Tillsammans är vi starkare!

De flesta kunderna vill jobba med en byrå som de kan lita på, och med dagens utveckling så skapas det hundratals olika IT bolag varje dag.
Då kundrelation och kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss på Interwebsite, så erbjuder vi nu en helhetslösning ihop med vår samarbetspartner för att kunna
säkerhetsställa att kundrelation och kundnöjdheten hålls, Utan samarbete, bra kommunikation och återkoppling så är det svårt att finna en lösning.

Därför tror vi att samarbete är vägen till framgång! Vi kan nu med glädje meddela att vi på Interwebsite knutit samarbete med en av Sveriges äldsta SEO-byrå. Vår samarbetspartner är proffs på SEO! Har i över 15 år arbetat fokuserat med sökmotoroptimering och hjälper idag över 500 kunder med deras marknadsföring på Google.

Det är svårt att vara bäst på allt men genom ett samarbete kan vi erbjuda expertkompetens inom Google optimering samt Google ADS.

SÖKMOTOROPTIMERING
NU KAN VI ERBJUDA RIKTIG SEO

Vår samarbetspartner lägger hela pusslet

Att ändra en sidtitel, förbättra laddtiden eller att märka ut H1 och H2 taggar är inte SEO. Det är självklarheter som ofta följer med automatiskt i CMS-verktygen idag. Att sökmotoranpassa en webbplats är EN del i SEO-arbetet men inget man kommer speciellt långt med om det finns lite konkurrens bland sökresultaten.

SEO är som ett pussel där alla bitarna måste läggas för att lyckas. Sökordsanalysen måste göras för att veta hur sajten ska anpassas och vilka sökningar som är de mest lönsamma för kunden. Utan en länk-strategi byggs ingen kraft och trovärdighet för sajten och utan ett bra SEO-anpassat innehåll blir webbplatsen inte relevant för Googles spindlar.

Vår partner gör alla delar och inget lämnas åt slumpen!

VILKA ÄR VI?
VARFÖR VÄLJA SEO FRÅN OSS?

ÖVER 15 ÅR I BRANCHEN

De är ett litet bolag men vår samarbetspartner är bland dem äldsta och mest erfarna i branschen, grundades redan 2007

RENODLAD GOOGLEBYRÅ

Till skillnad från många andra byråer arbetar vår samarbetspartner enbart med SEO & SEM. Vi har 100 % fokus på en sak, att leverera synlighet på Google åt våra kunder

HUNDRATALS NÖJDA KUNDER

Varje kund har sina utmaningar men många kunder har liknande behov. Vi hjälper idag över 500 företag med deras SEO och vet vad som krävs för att lyckas.

GOOGLE PARTNER

Certifierade partners till Google. Ett team med erfarenhet av både Google Ads & sökmotoroptimering.

PRISRÄTT

Vår samarbetspartner är ingen stockholmsbyrå med dyra konsultimmar. De är ett småländskt bolag som effektiviserat sina system och arbetssätt för att kunna erbjuda en prisrätt lösning.

MINDRE SNACK, MER VERKSTAD

Vår samarbetspartner syns själva i toppen på Google i vår bransch, mer behöver vi egentligen inte säga. Vi snackar mindre, vi skapar resultat istället.

Arbetsgång

SEO-Analys

Det första steget i SEO-arbetet blir att kartlägga vilka sökord vi ska börja jobba mot. Vi kommer därefter att genomföra en sökordsanalys över sökbeteendet för varje kategori för att få fram de sökfraser med mest affärspotential. Utifrån sökvolym, nuvarande ranking och konkurrensnivå sammanställer vi en sökordsplan som kommer ligga till grund för SEO-arbetet.

Innehållsoptimering

Innehållet på er hemsida, alltså era texter behöver vara relevanta för de sökord ni ska synas på. Våra copywriters kan skriva färdiga SEO-anpassade texter alt. om ni vill skriva själva så skickar vi löpande tydliga direktiv på hur texter bör skrivas.

Teknisk SEO

Vi utför den tekniska SEO-anpassning för era målsidor. Vi åtgärdar löpande eventuella tekniska brister, installerar de nödvändiga SEO-plugin som krävs för att sökmotoroptimera er webbplats. Arbetar och anpassar bland annat meta titlar, H1, H2, osv för de sökord vi ska skapa synlighet på.

Länkstrategi

Vi stärker er webbplats genom att över tid rikta länkar mot er hemsida. Vi kopplar in skribenter som skriver seo-anpassade texter på de webbplatser som länken kommer ifrån för att få riktigt relevanta och starka länkar.

Mätning & bevakning

För att mäta er avkastning och era mål sätter vi upp spårning. Via vår kundportal kommer ni sedan tydligt kunna följa utvecklingen av vårt arbete. - Implementation av Google Analytics. - Implementation av Search console. - Bevakning och mätning på sökord & sökfraser

Rapportering

Er projektledare bokar in ett avstämningssamtal med er där ni går igenom vårt arbete och era resultat. Vi jämför ranking på era sökord, trafiken till er hemsida och er försäljning den senaste perioden jämfört med ert startläge. Avstämningar sker enligt överenskommelse med dig som kund, oftast kvartalsvis eller halvårsvis.

KUNDRAPPORTER
BRANDADE RAPPORTER

Namnlos design Interwebsite Webbyrå

Lättbegriplig statistik

Många kunder tycker det är svårt att förstå och greppa statistiken för deras digitala marknadsföring. Vi tillsammans med Vår samarbetspartner bryter ner och förenklar statistiken till ett tydbart och lättförståeligt format för alla.

I kundportalen syns rankingutvecklingen för de olika sökorden, varifrån trafiken kommer och hur många som t.ex. skickar ett formulär eller gör ett köp. Ni kommer enkelt kunna se och jämföra värdet av SEO, t.ex. hur mycket trafik och konverteringar ni fått från Google jämfört med andra kanaler.

Ranking

Hur rankar ni på olika sökord

Sökord

Vilka sökord mäts idag, vilka fler har ni potential på osv.

Trafik

Varifrån, hur många, ökning, typ av besökare, vad de gör osv.

Konverteringar

Spårar kundens köp eller offertformulär i alla steg

VÄGEN TILL FLER AFFÄRER
GENOM ÖKAD TRAFIK OCH SYNLIGHET

Förstudie

Sökmotoranpassning

Rapportering & Uppföljning