Interfame Performance AB är företaget som äger webbyrån interwebsite.se

Om oss

interwebsite.se är webbyrån som har skapat över 800 olika WordPress hemsidor åt småföretagare och medelstora företag, samt även för ett börsnoterat företag. Vi har även byggt hemsidor till företag i Norge och Spanien och visar våra referenshemsidor på vår hemsida

Vi har mer än 20 års erfarenhet och verktyg för att skapa en hemsida som perfekt speglar kundens verksamhet. Som en framstående webbyrå är vi experter på att skapa professionella, snygga och användarvänliga hemsidor till ett fast och överkomligt pris. Hos oss är varje projekt unikt, men kvalitet och effektivitet är alltid vårt viktigaste mantra. Vi strävar alltid efter perfektion in i minsta detalj, när vi bygger hemsidor till våra kunder.

Vår affärsidé är att erbjuda alla företag hemsidor till fasta engångspriser där vi bygger alla hemsidor i WordPress och med Elementor PRO. Vi har även en egen bild bank med över 3000 st högupplösta bilder för våra kunder i olika verksamheter. Våra kunder beställer ett hemsidepaket på vår hemsida, där alla licenser och allt material med arbetstid presenteras till en engångskostnad. Våra olika prispaket är idag mycket prisvärda på den svenska marknaden. Kunden får även en videoinstruktion över sitt handhavande av hemsidan och även en enkel sökfunktion med instruktioner för att på egen hand enkelt kunna göra egna enkla uppdateringar. Detta är vi ensamma om att erbjuda på den svenska marknaden.

Interfame Performance AB blev tilldelad utmärkelsen Branschvinnare 2023 och 2024, då vi överträffade branschens egen utveckling i såväl omsättning som resultat. Detta genom verksamheten interwebsite.se, där vi överträffade branschen som webbyrå med en omsättningsförändring med + 244,7% (branschen 10,3%) och en resultatförändring med + 606,6% (branschen -24,5%).

Interfame Performance AB har även
högsta kreditvärdighet hos UC.

UC
VINSTMARGINAL
0 %
KASSALIKVIDITET
0 %
SOLIDITET
0 %
BRUTTOVINSTMARGINAL
0 %
allabolag Interwebsite Webbyrå

Per Bentley – Founder/CEO

Per Bentley startade företaget under 2017.

Per har en gedigen bakgrund från Bank och Finansmarknaden under perioden 1988 – 2017 från Handelsbanken som regionchef, Skandiabanken som bland annat Marknadschef och DNB som Key Account Manager.

Per är Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på Internationell Marknadsföring. Per har genomfört över 10 000 kundbesök och trivs bäst i rollen som marknadsförare. Per tycker om ”säljet” i sitt arbete och drivs av en inre tillfredsställelse av att lyckas. Hans personliga mål är att överträffa alla förväntningar. Per är mer fokuserad på att utföra något i stället för att tänka ut hur det ska lösas.

Per har även ett stort konstintresse där hans målningar i olja är från vår vackra natur i Bohuslän, men också en hel del porträttmåleri. Han finner stor inspiration i vår vackra natur som han gestaltar i sina målningar. ” Att måla är för mig som att experimentera. Jag målar med mycket starka intensiva färger från naturen och skildrar den verklighet som jag
betraktar ”. 

Per arbetar även med professionellt styrelsearbete i fastighetsbranschen, bland annat för BONAVA Sverige AB. Företaget har hittills byggt cirka 40 000 bostäder och hade 2023 en nettoomsättning på cirka 13 miljarder kronor.

Om vår utvecklare

Vår utvecklare för hemsidor har över 20 års erfarenhet inom webbdesign och utveckling. Under 2023 byggde vår utvecklare över 300 hemsidor, vilket visar på både skicklighet och effektivitet. Som en framstående webbyrå är vi specialister på att utveckla professionella, snygga och användarvänliga hemsidor till ett fast och överkomligt pris. Varje projekt är unikt hos oss, men kvalitet och effektivitet är alltid våra ledstjärnor. Vi strävar efter perfektion i varje detalj när vi bygger hemsidor för våra kunder.

Om vår copywriter

Vår copywriter har över 40 års erfarenhet som speciallärare i skolan och har stor erfarenhet av att skriva texter. Denna bakgrund ger oss en unik förmåga att skapa tydliga, engagerande och effektiva texter som kommunicerar våra kunders budskap på bästa sätt. Vår copywriters uppdrag är dessutom att infoga relevanta sökord i alla texter för att våra kunders hemsidor skall få en mycket bra start på Google när det gäller SEO – sökmotoroptimering.

Om våra säljare

Alla våra säljare har lång erfarenhet av webbdesign och har som målsättning att erbjuda alla kunder den bästa lösningen för att synas på Google med en professionell hemsida som speglar företagets olika verksamhetsområden. Våra säljare bidrar till att säkerställa att vi kan möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar genom professionell och effektiv försäljning. Det viktigaste för oss är nöjda kunder som genom en ny professionell hemsida får nya kunder och besökare som genererar ökade intäkter till deras företag. En ny professionell hemsida byggd i WordPress med Elementor PRO där kunden känner sig nöjd, då investeringen ger en ordentlig avkastning.