interwebsite logga vit

LANDNINGSSIDOR TILL FÖRETAG

Vi designar och utvecklar optimerade landningssidor som effektivt omvandlar besökare till kunder. Våra landningssidor är utformade med tydlig information, relevant innehåll och starka call-to-actions för att maximera konverteringsgraden. Med en användarvänlig layout och strategiskt placerade element, säkerställer vi att dina besökare snabbt hittar det de söker och uppmanas till handling. Låt oss hjälpa ditt företag att öka intäkterna med professionella och engagerande landningssidor.

Landningssida Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan och vi återkommer inom 24 timmar, oftast direkt.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vi brinner för webbutveckling, design och sökmotoroptimering i alla dess former. Att skapa digital produktion med ett syfte där funktion och användarvänlighet står i centrum är alltid vårt mål.

Hör av er!

Lokala orter i sökorden

Att skapa sidor som fokuserar på specifika orter som sökord är en effektiv strategi för lokal SEO. Genom att kombinera din tjänst med den plats där du verkar, som exempelvis "renovera badrum Stockholm", kan du öka din synlighet i sökmotorerna för potentiella kunder i ditt område.

Exempel:

  • Renovera badrum Stockholm
  • Takläggning Göteborg
  • Köksrenovering Malmö
  • Målerifirma Uppsala
  • Fönsterbyte Västerås
  • VVS-tjänster Örebro
  • Golvslipning Linköping
  • Elektriker Helsingborg
  • Trädgårdsdesign Norrköping
  • Byggföretag Jönköping

Det fungerar mycket effektivt och genererar ofta betydande trafik till din huvudsakliga hemsida.

Här fokuserar man tex på "ADHD test" som sökord.

ADHD test ort sokord Interwebsite Webbyrå

Alltså skapar man en undersida för varje ort. När folk söker på exempelvis “ADHD test Göteborg” och du har en undersida med titeln “ADHD test Göteborg”, ökar chansen betydligt att din sida dyker upp bland sökresultaten.

Anledningar till varför man ska ha en landningssida

Rätt målgrupp

En väl sökmotoroptimerad landningssida attraherar inte bara mer trafik utan når också rätt målgrupp som är mer benägna att konvertera till kunder.

Genererar konverteringar

Landningssidor är avgörande för att omvandla besökare till kunder. De är noggrant utformade för att göra erbjudandet så attraktivt att målgruppen inte kan motstå det.

Sökmotorsoptimerad

En landningssida ger besökare tydlig och relevant information om ditt företag och dess erbjudanden. Genom lokal sökoptimering blir sidan synlig vid sökningar på specifika ord och orter som är relevanta för ditt företag.

Call-to-Action (CTA)

En Call to Action, eller CTA, är en uppmaning till besökaren att agera på ett visst sätt, exempelvis att klicka vidare, fylla i ett formulär eller köpa en produkt.

Frågor och svar om landningssida

Denna typ av sida är optimerad för att rankas högt i sökmotorer som Google. Målet är att generera organisk trafik genom relevanta sökord.

Denna sida är designad för att ta emot besökare som klickar på annonser på plattformar som Facebook, Instagram och YouTube.

En landningssida är en specifik typ av webbsida som fokuserar på ett enda budskap, till exempel en ny produkt, tjänst eller kampanj. Den är utformad för att driva ett specifikt mål, såsom att samla in leads eller generera försäljning. Landningssidor är kraftfulla verktyg för att öka företagets synlighet, attrahera rätt målgrupp och driva konverteringar. Genom att fokusera på ett specifikt budskap och använda strategiska Call-to-Actions (CTA) kan du effektivt omvandla besökare till kunder och uppnå dina affärsmål.

uc br23 br24 1 Interwebsite Webbyrå
Byggda hemsidor
0
Totalt Antal kunder
0
Antal verksamma år
0
Nöjda slutkunder
0 %
Wordpress logo Interwebsite Webbyrå

Wordpress

Alla våra hemsidor byggs i WordPress, världens mest använda och kraftfulla CMS-verktyg. Med mer än 75 miljoner webbplatser använder WordPress.

Elementor logo2 Interwebsite Webbyrå

Elementor

16 miljoner webbplatser använder Elementors sidobyggare. Elementor är den mest populära WordPress-plugin. I alla våra paket ingår alltid Elementor PRO-licensen.

Rankmath logo Interwebsite Webbyrå

Rank math

Rank Math är det mest kraftfulla sättet att få din WordPress-hemsida att ranka på Google. I alla våra paket ingår alltid Rank Math PRO.