Digital Marknadsföring

Innehållsförteckning
digital marknadsföring företag

Digital Marknadsföringsbyrå som hjälper företag att nå nya höjder.

Vi hjälper er med ett helhetsgrepp om ert varumärke och digitala närvaro för att tillsammans överträffa alla era mål och förväntningar.

Varje dag ökar den digitala marknadsföringen, då vi alla strävar efter ett alltmer digitaliserat samhälle. Våra kunder förflyttar sig från butiker till digitala säljkanaler för att enklare och smidigare sköta sina inköp av varor och tjänster. Besöken på hemsidor och i webbutiker blir nu alltmer förekommande och alla företag har en stor utmaning i att ta den digitala marknadsföringen på största allvar.

Potentialen är enorm på en alltmer expanderande marknad. Detta för att kunna överleva och konkurrera på en alltmer konkurrensutsatt marknad, men även kunna ta del av den potential som internet erbjuder. Med introduktion av e-butiker och webbshoppar så har digitala säljplattformar och butiker ökat kraven, samt behoven av digital marknadsföring.

Vi på Interwebsite har över 25 års erfarenhet av att kunna hjälpa dig som företagare, så att fler ser ditt företag på internet. ”Ditt företags ansikte är viktigt så att fler ser dig. Vi skapar en hemsida som speglar din verksamhet och lyfter ditt varumärke med vår Digital Marknadsföringsbyrå”.

Hur har Corona pandemin påverkat digital marknadsföring

Under Corona pandemin har digital kommunikation, digital marknadsföring och försäljning accelererat i en hastighet som vi aldrig hade kunnat förutspå. I USA ökade e-handeln lika mycket på 90 dagar som den gjort totalt under de senaste 10 åren.

Mycket talar för att e-handeln fortsätter att expandera i framtiden och fler företag behöver anpassa sin verksamhet och följa med i utvecklingen. Fler och fler är nu vana att beställa sina varor och tjänster på internet och detta kommer att fortsätta samt expandera i framtiden.

Därför är den viktigt att anpassa sin verksamhet för att kunna vara med i den nya marknadsutvecklingen.

Kundens behov i centrum

Även om den digitala kravställningen från kunden ökar, så innebär det inte att vi ska tappa den mänskliga touchen. Relationen mellan dig och dina kunder är fortfarande en viktig del av försäljningsprocessen, men den äger nu till större delen rum online.

Idag ser vi att det digitala mötet står för 66 procent av köpbesluten och det analoga mötet med kunden för 34 procent. Därför är det med fördel att ha en väl fungerande professionell hemsida för att möta den digitala kravställningen.

digital marknadsföring företag

Vad är digital marknadsföring?

Smart digital marknadsföring är ett av de viktigaste verktygen för att växa på alla marknader. Följer man inte med i den digitala utvecklingen så finns man inte på marknaden. Då 94 procent av alla sökningar som görs på webben görs från Google, behöver du som arbetar med sälj och marknadsföring fundera över hur ert företag bäst positionerar sig där.

Det är också viktigare än någonsin att du förser dina kunder med bra och tydlig information som får dem att välja just ditt företag.

När är kunderna mest mottagliga för digital marknadsföring?

Riktigt bra digital marknadsföring handlar om att synas där kunderna finns.

Enkelt när kunden aktivt är ute på nätet och söker efter en produkt eller tjänst. Precis då är kunden mottaglig för relevant reklam som leder till ett köpbeslut.

Vilka verktyg behöver vi för att attrahera kunder digitalt?

Vi måste bemöta kunden på kundens villkor och underlätta hela köpprocessen för olika målgrupper. Detta hjälper företaget även under sämre tider och minskar risken att förlora marknadsandelar i den allt hårdare konkurrensutsatta marknaden.

Digital marknadsföringsbyrå Interwebsite hjälper dagligen företag med digital marknadsföring att växa på den digitala marknaden och erbjuder för närvarande följande produkter:

 • SEO SÖKMOTOROPTIMERING
 • Google ADS
 • Digitala utskick

SEO SÖKMOTOROPTIMERING

Vad krävs för en lyckad SEO SÖKMOTOROPTIMERING?

Digital marknadsföringsbyrån Interwebsite bygger professionella hemsidor till fast pris. Det viktigaste för oss är att från början anpassa hemsidan i alla delar för att möjliggöra för en lyckad sökmotoroptimering (SEO) till digital marknadsföring.

I dag börjar 93% av alla köp online på Google. Det är extremt viktigt för alla verksamheter att vara sökbara och tillgängliga på Google. Är man inte sökbar riskerar man att förlora många och stora möjligheter till affärer och andra kontakter.

Sökmotorer använder alla människor idag för att snabbt hitta relevant information på Google. I dag görs det över 80 000 sökningar på Google per sekund som fortsätter att öka för varje dag, vilket talar sitt tydliga språk om hur viktigt det är att synas med information, tjänster eller produkter.

Det handlar om att se över hemsidan och optimera den efter användare och sökmotorer. Det handlar också om att få innehållet på din hemsida, att tala samma språk som sökmotorerna använder för att få ökad trafik till hemsidan, att välja ut bra sökord eller sökfraser med god potential.

Hemsidan behöver också ladda fort för en lyckad sökmotoroptimering, samt ha optimerade och komprimerade bilder. En annan del är att arbeta för att få bra länkar och uppmana besökare att dela hemsidan och dess länkar.

Fyra grundläggande delar till SEO optimering

De fyra grundläggande delarna i en lyckad sökmotoroptimering är att se över webbplatsens struktur och innehåll, att den är användarvänlig och lätt att navigera i, hastigheten har också givetvis betydelse, samt extern länkkraft och omnämnanden.

Sist men inte minst handlar det om att ständigt uppdatera hemsidan med nytt innehåll och ha koll på vilka positioner som hemsidan har på Google och andra sökmotorer, hur trafiken ser ut och vad som behöver göras bättre. Sökmotoroptimering är bland de mest kostnadseffektiva och långsiktiga marknadsföringsstrategierna som finns för digital marknadsföring.

Bästa SEO optimering

Den bästa SEO svarar på besökarnas sökavsikt och gör det enkelt för Google att indexera webbplatsen. En viktig del är att optimera webbplatsen för sökmotorer för att öka synligheten när användare söker på relevanta sökord och frågor. Detta är inte bara att optimera för Google.

Många frågor handlar också om hur man bygger en bra sajt för de personer som ska använda sajten och se till att sajten följer de algoritmer som Google och andra sökmotorer bygger på.

Vad är SEO optimering?

Digital marknadsföring sökmotoroptimering är viktigt för att du ska kunna nå ut med din hemsida på nätet. Vi på Interwebsite får dig att synas där potentiella kunder söker efter dina tjänster eller produkter. Det innebär att din hemsida optimeras för att nå bättre positioner i sökmotorers resultatsida.

Vad är definitionen av SEO?

SEO är en kombination av teknisk optimering, men även att utveckla värdefullt innehåll som dels möter besökarens avsikt, men som också presenterar företagets produkter och tjänster på bästa sätt. SEO kommer från engelskan Search Engine Optimization, att förstå sökmotorernas algoritm och optimera hemsidor efter det.

SEO är ett sätt att få en sida eller webbplats att rankas högre i Google och andra sökmotorer. Vill du också få fler kunder och ökad trafik till din hemsida?

Vad är teknisk SEO sökmotoroptimering?

Teknisk sökmotoroptimering innefattar aktiviteter som att se till att webbplatsen är indexerad, lätt att läsa, använda strukturerad data, inte innehålla tekniska fel och att använda https på hemsidan som en säker webbplats till digital marknadsföringen.

Vad är sidoptimering?

Optimering på sidan inkluderar aktiviteter som utförs på din egen webbplats, som att reparera titlar, metabeskrivningar, ersätta beskrivningar, korrigera sidor som inte har tillräckligt med interna länkar (föräldralösa sidor) och korrekt kodade sidor.

Vad betyder sökordsanalys?

Sökordsanalys innebär att du identifierar dina produkters sökord, det vill säga de viktigaste sökorden som har central affärsbetydelse för din digital marknadsföring.

Varför använda SEO sökmotoroptimering?

SEO används för att designa och utveckla en webbplats som rankas högt i sökmotorernas resultat. Detta för att öka sökvolymen och trafiken från sökmotorer till webbplatser. Förstå hur sökalgoritmer fungerar och vad besökarna söker efter. Det är en stor del av digital marknadsföring, eftersom det mesta av dagens trafik kommer från sökmotorer.

Hur går en SEO sökmotoroptimering till?

Det handlar om att hemsidan är sökordsoptimerad efter Googles och andra sökmotorers algoritmer. Den största sökmotorn idag är Google där cirka 95% av alla sök genomförs. Man optimerar en hemsida efter specifika sökfraser och ord. Det första som behöver göras är att definiera vilken typ av sökord du vill synas för.

När detta sedan är gjort behöver en lista tas fram för vilka sökord eller sökfraser som du vill synas med. Dessa sökfraser och ord behöver sedan gås igenom om de uppvisar tillräckligt stor sökvolym för att kunna vara värda att användas som sökfraser eller sökord. Att använda sökord inom din bransch som ingen söker med på Google, leder ju inte till någon framgång till den digital marknadsföringen.

Sökordsoptimering handlar också om, att kunden som söker på Google ska få svar på sin fråga på ett visuellt och attraherande sätt och på så sätt hitta vägen till din hemsida.

Vad är målet med SEO optimering?

Vårt mål med SEO är att dirigera trafik från sökmotorer till webbplatser för att öka marknadsandelen online. Vi är specialiserade på att tillhandahålla prisvärda SEO-tjänster och marknadsföringslösningar online för att ge dig bästa affärsresultat inom digital marknadsföring.

Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller riktigt bra utförd SEO, vilket innebär att du som kund alltid kan vara helt säker på att vi gör vårt bästa för att din hemsida skall vara 100%
sökmotoroptimerad på Google. Vi har 25 års erfarenhet, vilket borgar för en riktigt bra teknisk SEO-insats på de webbsidor som vi har uppdrag att arbeta med.

Varför är SEO optimering viktigt?

En viktig del av beslutsprocessen är Google, som har blivit en konkurrensfördel för många företag i Googles sökresultat. Sökbeteende och synlighet i sökmotorer är en viktig del av kundens beslutsprocess och synlighet kommer att påverkas av olika strategier och metoder för digital marknadsföring.

Eftersom miljontals människor använder internet och sökmotorer varje dag för att hitta produkter, tjänster och information, kan företag inte upptäckas av dessa användare.

Varför är SEO-verksamheten viktig?

För att få fler kunder måste du utöka omfattningen av din webbplats och locka tusentals webbplatsbesökare. I vår värld förlitar sig fler och fler människor på kraften hos Internet, som bearbetas och kontrolleras av datorer.

När det kommer till stora och enkla problem i livet kommer alla aspekter av livet att frågas om sökmotorer. Väl genomförd sökmotoroptimering säkerställer att du syns när folk letar efter något som kan förstärka ditt varumärke.

Hur gör man SEO optimering?

SEO eller sökmotoroptimering bygger på att designa en webbplats så att sökmotorer enkelt kan hitta och indexera sidan. Målet med SEO är att göra sidrankningen bland de tio bästa i relevanta sökningar.

Vad är sökmotoroptimering utanför hemsidan?

Vid off-page-optimering sker all optimering utanför din egen webbplats. I de flesta fall hänvisar du till länkar och konkurrenters länkprofiler, men off-page inkluderar även innehållsmarknadsföring, sociala medier, podcaster och rykteshantering.

Hur mäter man effekten av SEO optimering?

Google har en mängd olika verktyg som kan användas för att mäta den organiska prestandan på din webbplats, till exempel Google Analytics och Google Search Console. Att mäta och rangordna synlighet online innebär att vi följer upp Googles uppdateringar, rangordnar på nyckelplatser och länkar.

Genom att fokusera på sökord varje dag kan du finjustera och kontinuerligt förbättra din webbplats.

Varför behöver jag hjälp med SEO optimering från Interwebsite?

Ditt företag bör självklart investera i SEO. Sökmotoroptimering gör att du kan öka webbplatstrafiken utan att behöva betala för varje klick. När du kör annonser på Google ADS måste du betala för varje klick som kommer in på din webbplats via den kanalen.

Men om din webbplats rankas organiskt på sökmotorer är denna trafik gratis. Att rangordna en webbplats i naturlig sökning tar tid och kräver kompetens och resurser. Detta är den bästa investeringen ditt företag kan göra för att synas med dina produkter och tjänster i marknaden.

Vi kan hjälpa dig

Vi kan hjälpa dig att bearbeta din webbplats och se hur den fungerar. Vi använder oss av indexering, teknisk SEO, optimering, outreach (länkbygge) i Google och kan följa upp dina resultat i realtid och visa dina resultat. Jämfört med Google ADS är den största fördelen med SEO och organisk synlighet att det är en investering som inte behöver betalas per klick.

Att välja rätt SEO-byrå är ett strategiskt beslut. Du måste se till att du väljer den bästa byrån som ger dig den bästa avkastningen på din marknadsföringsinvestering.

Om du vill ha resultat och experter är du välkommen att kontakta oss. Vi har en transparent modell och vi kan löpande rapportera alla resultat.

Hur ska jag köpa SEO?

Vi kan lämna ett fast pris för SEO-tjänster för din hemsida. Vi arbetar nära våra kunder och utvecklar skräddarsydda lösningar för att boosta din online verksamhet för bästa tänkbara resultat och lönsamhet. Kontakta oss för en offert med ett fast pris och en regelbunden uppföljning.

SEO optimering till din webbutik

 Hur kan du göra dig synlig på webben och bli rankad högt upp på Google lista?

Du vill ju ha kunder som hittar till din webbshop vilket man behöver ha som mål och utgångspunkt i starten. De varor du har för avsikt att saluföra på nätet ska ju synas i det stora utbud som finns annars är det ju ingen mening med att ha en webbshop på nätet.

Förutsättningen för detta är en grundlig SEO optimering. Din rankning på nätet kan förbättras avsevärt med en grundlig SEO optimering. För den vanlige användaren av WordPress finns det verktyg som man kan använda sig av, dessa verktyg fungerar alldeles utmärkt i en start. För att få till en lyckad SEO-optimering behöver man ha kunskapen om hur det fungerar och då kan det bli en riktigt bra investering.

GOOGLE ADS till din hemsida

Google ADS är just nu det största digitala annonseringsverktyget som finns. När man söker på Google så kan man få upp både annonser och så kallat organiskt sökresultat. Organiskt sökresultat är de resultat du får upp som inte är annonser. Annonser får du oftast upp längst upp eller längst ner i sökresultatet.

Skillnaden mellan det organiska sökresultatet och Google annonserna är att du får betala för att synas och du betalar när någon klickar på din annons.

Vad innebär Google Ads?

Ett funktionellt och rationellt sätt att hamna högt upp i Googles rankning. Med Google ADS kan du ha kontroll över kostnaden eftersom du får betala för varje klick eller sök som görs på nätet. Du kan få betala mellan 5 -100 kronor beroende på hur hög kostnaden är för de sökord du väljer och hur svåra sökorden blir för Google att hantera. Om du vill veta mer gå in på Google Ads

Digitala Utskick Facebook, Instagram, Linkedin

DIGITALA UTSKICK

Sociala medier för digital marknadsföring

Ett effektivt sätt att nå ut är att använda sig av sociala medier i marknadsföringssyfte. Detta har också ökat markant under senare år. Idag är det många företagare som dagligen använder sig av reklamutskick och annonser på sociala medier i marknadsföringssyfte, detta för att kunna utvidga sina verksamheter och nå ut till många.
Ytterligare ett sätt att nå ut på sociala medier med de produkter och tjänster du har för avsikt att marknadsföra är att använda sig av så kallade influensers som kan marknadsföra dina produkter mot betalning. Dessa influensers brukar ha en mängd följare och därmed når man många.
Vi kan hjälpa er med att synas mycket bättre på sociala medier för att nå ut till fler kunder som besöker er hemsida. Sociala medier är en förutsättning idag för att lyckas nå ut till nya kunder och målgrupper för att öka er försäljning av produkter och tjänster.
Interwebsite kan hjälpa er med allt från att skapa innehåll till era sociala kanaler, till att publicera dessa på rätt sätt med rätt innehåll. Vi kan göra detta till ett avtalat pris på vecko- eller månadsbasis eller vid behov. Ni har kanske redan en tydlig bild över hur ni vill synas, eller så behöver ni helt enkelt vår hjälp med att skapa, publicera och underhålla era sociala medier.

Facebook och Instagram

Att annonsera genom Facebook och Instagram är ett enkelt och ekonomiskt bra sätt att snabbt nå ut till många privatpersoner. Är du ett nystartat företag brukar vi alltid rekommendera att målinriktat arbeta med Facebook och Instagram med en regelbunden annonsering till privatpersoner.
Vi kan här även hjälpa er med färdiga annonser anpassade för Facebook och Instagram med rätt visuellt budskap för att få nya kunder till er verksamhet.

Linkedin

LinkedIn är en online företagsplattform som kopplar ihop miljontals människor från hela världen. LinkedIn är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för B2B-företag för att bygga leads, öka försäljning, vara en del av industrins närvaro på sociala medier och mycket mer. Alla kan skapa en profil, men att skapa det på ett sådant sätt att du kan få ut mesta möjliga av det kan vara svårt.
Fördelen med LinkedIn-annonser för företag, i alla storlekar, är möjligheten att lättare nå specifika affärsrelaterade mål med en online annonsering till digital marknadsföring. Mer information hittar du på: Linkedin

Grafisk produktion i marknadsförningssyfte

Vi kan hjälpa er med grafisk produktion till ett avtalat pris, där vi presenterar en idé till en färdig produkt. Ni kanske är ett nystartat företag och behöver hjälp med att visualisera er via logotyp, visitkort, flyers eller banners? Eller så vill ni ge ert grafiska material en uppdatering med ett modernare utseende, detta är ett väldigt lyckat sätt för digital marknadsföring.

Interwebsites grafiker har lång erfarenhet av att arbeta i alla programvaror på Adobe. Vi har också tillgång till mängder av högklassiga och högupplösta bilder som går att använda till massor av olika branscher
Vi har även en hel del färdigt videomaterial som lyfter ert material till nya nivåer. Här är några exempel:

 • Logotyp
 • Visitkort
 • Flyers
 • Banners
 • Videopresentation
 • Reklamblad
 • Facebook – video
 • Affisch
 • Broschyr
 • Etikett
 • Tidningsomslag
 • Nyhetsbrev mm.

Mailutskick

Du kanske behöver hjälp med mailutskick med en färdig grafisk profil för ditt företag som skickas regelbundet ut till nya potentiella företagskunder. Även detta kan vi hjälpa er med vid behov till ett avtalat pris.

Interwebsite arbetar dagligen med mailutskick till nya potentiella kunder. Vi har över 30 000 st mailadresser i lager till svenska företag inom olika branscher och kan på så vis hjälpa ditt företag att expandera på nya marknader. Mailutskick kan ske enligt en färdig grafisk profil för ert företag och genomföras manuellt eller med hjälp av en automatiserad programvara.

Nyhetsbrev via mail eller sms

Digital marknadsföring är viktig för att på ett ytterligare ett sätt för att nå ut till kunder är genom nyhetsbrev. Detta är ett funktionellt och rationellt sätt för att till exempel göra reklam för eventuella erbjudanden eller att sprida ny information. Nyhetsbrev fungerar på följande sätt, när en kund registrerar sig med sin e-post eller sms i din webbutik vid ett köp så godkänner kunden med automatik att nyhetsbrev kommer att skickas till hens mailadress eller via sms.

Det kan vara så att en del kunder förväxlar dessa nyhetsbrev med så kallade spam, men som sagt i själva verket har de redan godkänt detta. Men det är viktigt att upplysa kunden om detta och det gör du genom, att du har detta finns dokumenterat i din webbutik, under allmänna villkor.

Interwebsite kan hjälpa ditt företag framgångsrikt med regelbundna Nyhetsbrev med en färdig grafisk profil för ditt företag som skickas regelbundet ut till nya potentiella kunder. Detta för att informera befintliga kunder om nya tjänster och produkter, då man samtidigt skapar fler möjligheter till återköp till sin digital marknadsföring.

Maximera potentialen av din onlinenärvaro med våra toppmoderna SEO-tjänster, skräddarsydda för att lyfta ditt företag till nya höjder. Som ledande SEO byrå i Borås och digital marknadsföringsbyrå specialiserar vi oss på att skapa professionella hemsidor som inte bara fångar publikens uppmärksamhet utan också genererar konverteringar.
Vårt expertteam kombinerar banbrytande strategier med kreativ skicklighet för att leverera mätbara resultat. Oavsett om du behöver SEO-lösningar, e-postmarknadsföringskampanjer eller omfattande digitala marknadsföringsstrategier, så är vi din valda marknadsföringsbyrå i Borås, redo att ta itu med alla dina behov.
Stärk ditt varumärke med en partner som är engagerad i din framgång. Vi är det pålitliga digitala marknadsföringsföretaget som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att omvandla din onlinenärvaro och sticka ut i den konkurrensutsatta digitala arenan. Låt oss ta detta steg tillsammans mot digital framgång!

Dela det här inlägget
Relaterade inlägg
Artiklar
interwebsite

Wordpress Multisite

Multisite: En Dold WordPress Superkraft Du är förmodligen bekant med vad WordPress erbjuder eftersom det är ett utmärkt alternativ för de som vill starta en

Läs mer »
Artiklar
interwebsite

Hackad hemsida

Hackad hemsida? – Här är din guide för återställning och förebyggande åtgärder Om din hemsida någonsin blir hackad vet du att det är en av

Läs mer »
Guider
interwebsite

Återkoppling med marker

Återkoppling med Markeringar För att göra det enkelt för dig att återkoppla och meddela oss vilka ändringar du vill ha på din hemsida, kan du

Läs mer »