0 +

Hemsidor skapade till kunder
Hemsidorna är skapade enligt kundens önskemål.
Alla hemsidor anpassas helt till kundens verksamhet.

Digital Närvaro för Fastighetsföretag

Inom fastighetsbranschen är en stark och professionell digital närvaro av avgörande betydelse. Vi har haft förmånen att samarbeta med ett brett spektrum av fastighetsföretag, och vårt mål har alltid varit att skapa skräddarsydda och effektiva webbplatser som hjälper dem att synas, bygga förtroende och framgångsrikt marknadsföra sina fastighetslistor.

Visuell Presentation av Fastigheter: En av de mest kritiska aspekterna av en fastighetswebbplats är möjligheten att visa upp fastigheterna på ett tilltalande och informativt sätt. Vi utvecklar webbsidor som gör det möjligt för er att presentera era fastigheter med högkvalitativa bilder, virtuella turer och detaljerad information. Detta ger era kunder möjlighet att utforska fastigheterna online innan de kontaktar er.

Kraftfull Sökfunktion: För att göra det enkelt för besökare att hitta sina drömfastigheter integrerar vi avancerade sökfunktioner och filtreringsalternativ. Detta gör att potentiella köpare eller hyresgäster snabbt kan hitta fastigheter som matchar deras krav och önskemål.

Responsiv Design: I en tid där användare använder en mängd olika enheter, inklusive smartphones och surfplattor, är det viktigt att ha en responsiv webbdesign. Våra webbsidor är optimerade för att fungera smidigt och se bra ut oavsett enhet som används.

Integrering av Fastighetsinformation: Vi kan integrera era webbplatser med fastighetssystem och databaser för att säkerställa att era listor alltid är uppdaterade i realtid. Detta minimerar risken för felaktig information och ger en mer effektiv arbetsprocess.

SEO-optimering: Att synas i sökresultaten är avgörande för att locka nya kunder. Vi implementerar de senaste teknikerna inom sökmotoroptimering (SEO) för att förbättra er synlighet och ranking på nätet.

Support och Utbildning: Vi erbjuder kontinuerlig support och utbildning för att se till att ni kan hantera er webbplats och hålla era fastighetslistor uppdaterade på ett enkelt och effektivt sätt.

Oavsett om ni är en fastighetsmäklare, en fastighetsförvaltare eller en utvecklare, kontakta oss idag för att diskutera era behov och mål. Vi är här för att hjälpa er skapa en imponerande digital närvaro som hjälper er att lyckas i fastighetsbranschen.