Loopia webbhotell logga in eller glömt/tappat bort uppgifterna till ditt webbhotell

Innehållsförteckning

Så här loggar du in på Loopia och återställer glömda inloggningsuppgifter

Att logga in på Loopia webbhotell är enkelt, och att återställa glömda inloggningsuppgifter är smidigt om du följer dessa steg. Nedan finner du en detaljerad guide för hur du loggar in samt vad du ska göra om du har tappat bort dina uppgifter.

För att logga in på Loopia, börja med att klicka på ikonen med en person uppe i högra hörnet av deras hemsida. När du klickar på ikonen, kommer du att omdirigeras till inloggningssidan. Här skriver du in ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Se till att du använder de korrekta inloggningsuppgifterna som du registrerade när du skapade ditt Loopia-konto.

Om du har glömt eller tappat bort dina inloggningsuppgifter, oroa dig inte. Loopia erbjuder en enkel lösning för att återställa ditt lösenord. Följ dessa steg för att återställa dina uppgifter:

 1. Klicka på ”Glömt lösenordet”: Om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter, klickar du på länken ”Glömt lösenordet” som finns på inloggningssidan.
 2. Fyll i din domänadress: Du kommer att bli ombedd att fylla i din domänadress. Detta är den adress som är kopplad till ditt Loopia-konto.
 3. Välj metod för återställning: När du har fyllt i din domänadress, kommer ett meddelande att skickas till det telefonnummer eller den e-postadress som är ansluten till ditt domännamn. Välj den metod som passar dig bäst för att ta emot återställningsinformationen.
 4. Följ instruktionerna i meddelandet: Du kommer att få ett meddelande med en länk eller kod för att återställa ditt lösenord. Följ instruktionerna i meddelandet noggrant för att skapa ett nytt lösenord.
 5. Ange ett nytt lösenord: När du har verifierat din identitet, får du ange ett nytt lösenord. Se till att lösenordet uppfyller Loopias kriterier för säkerhet, såsom minst åtta tecken långt, innehållande minst fem unika tecken, och inte för många upprepningar.
 6. Logga in med ditt nya lösenord: Efter att du har skapat ett nytt lösenord, kan du logga in på Loopia med dina uppdaterade inloggningsuppgifter.

Genom att följa dessa enkla steg kan du snabbt och enkelt återställa dina glömda inloggningsuppgifter och återfå åtkomst till ditt Loopia-konto. Om du fortfarande har problem med inloggningen, rekommenderas det att kontakta Loopias kundsupport för ytterligare hjälp och vägledning.

För att logga in på Loopia så klickar du på ikonen med en person uppe i högra hörnet.
Sedan Skriver du in ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Dessa uppgifter behöver vi från dig.

Screenshot 2 1 Interwebsite Webbyrå

Logga in med bank ID

 

Loopia webbhotell logga in eller glömt/tappat bort uppgifterna till ditt webbhotell

1)

Har du inte uppgifterna och inte kan logga in på Loopia så får du ta Glömt lösenordet
Där fyller du i din domän adress och då kommer ett meddelande till telefon numret som är anslutet till domänen eller till mail adressen som är anslutet till domänen.

Screenshot 4 Interwebsite Webbyrå

Screenshot 5 Interwebsite Webbyrå

2)

Har du uppgifterna sparat i webbläsaren tex och kan logga in kan du hämta uppgifterna under:

Screenshot 6 Interwebsite Webbyrå

Loopia webbhotell logga in eller glömt/tappat bort uppgifterna till ditt webbhotell
Byt sedan lösenordet till något du kommer ihåg men det måste uppfylla Loopias kriterier.

Vilka krav ställs på mitt lösenord?

Om du vill ange ett eget lösenord för Loopia Kundzon så måste det uppfylla ett flertal kriterier. Detta då ett svagt lösenord innebär en säkerhetsrisk.

De kriterier som ett lösenord måste uppfylla är följande:

 • Det måste vara minst åtta (8) tecken långt
 • Det måste innehålla minst fem (5) unika tecken
 • Det får inte innehålla för många upprepningar av något tecken
 • Det får inte innehålla enbart olika sorters blanksteg (såsom mellanslag)
 • Det får inte vara ett amerikanskt national insurance number
 • Det får inte vara ett vanligt förekommande ord
 • Det får inte vara sårbart för ordliste-attacker (exempelvis får det inte innehålla ett ord baklänges, ord med blandning av små eller stora bokstäver, ord i plural, med flera)

 

Dela det här inlägget
Relaterade inlägg
Artiklar
interwebsite

Wordpress Multisite

Multisite: En Dold WordPress Superkraft Du är förmodligen bekant med vad WordPress erbjuder eftersom det är ett utmärkt alternativ för de som vill starta en

Läs mer »
Artiklar
interwebsite

Hackad hemsida

Hackad hemsida? – Här är din guide för återställning och förebyggande åtgärder Om din hemsida någonsin blir hackad vet du att det är en av

Läs mer »
Guider
interwebsite

Återkoppling med marker

Återkoppling med Markeringar För att göra det enkelt för dig att återkoppla och meddela oss vilka ändringar du vill ha på din hemsida, kan du

Läs mer »